Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Kies je cadeaupakket

Kies uit één van de ​​cadeaupakketten en maak jouw eigen unieke cadeau. Selecteer je favoriete producten en stel zo je eigen cadeaupakket samen.

Alle cadeaupakketten worden met zorg en liefde voor je ingepakt. Wij kunnen de pakketten rechtstreeks bij de ontvanger laten bezorgen. Hoe leuk is dat?

Brievenbus cadeau – Tot 6 stuks

  • Perfect voor 6 compacte cadeautjes
  • Handgeschreven ansichtkaart
  • Gemiddeld €14,95

Pakket samenstellen – Tot 4 stuks

  • Perfect voor 4 compacte cadeautjes
  • Handgeschreven ansichtkaart
  • Gemiddeld €19,95

Pakket samenstellen – Tot 7 stuks

  • Perfect voor 7 compacte cadeautjes
  • Handgeschreven ansichtkaart
  • Gemiddeld €24,95

Zelf samenstellen

Op zoek naar een origineel cadeau? Bij Het Juiste Cadeau bieden we je de mogelijkheid om zelf cadeaupakketten samen te stellen, zodat je zeker weet dat je broer, zus, buurman of buurvrouw een persoonlijk en uniek cadeau ontvangt. Onze ‘zelf samenstellen’ categorie stelt je in staat om uit een breed assortiment van persoonlijke kaartjes, kaarsen, kandelaars, lekkernijen en nog veel meer te kiezen. Ontdek de mogelijkheden van een zelf samengesteld pakket en selecteer jouw favoriete producten en verras diegene.

Een origineel cadeau geven

Het vinden van een leuk cadeau kan soms lastig zijn, maar met een cadeaupakket zit je altijd goed! Het voordeel van een cadeaupakket is dat je het kunt vullen met verschillende items die perfect aansluiten bij de interesses en voorkeuren van de ontvanger.

Hoe maak je een cadeau persoonlijk?

Om een cadeau persoonlijk samen te stellen is het van belang om te achterhalen waar degene die je een cadeau gaat geven van houdt. Heeft diegene een passie voor koken? Dan is het een leuk idee om een cadeaupakket te vullen met een cadeau dat aansluit bij deze interesse, zoals een unieke kruidenmix, bananenbrood mix of zelfs bier broodmix. Deze items laten zien dat je niet alleen hebt nagedacht over wat ze leuk vinden, maar dat je ook iets geeft waarmee ze hun passie kunnen verbreden. Om het cadeaupakket te verrijken kun je er ook een amber blokje, luxe douchegel of sfeervolle geurkaars in stoppen. Hierbij kun je wederom ook rekening houden met de voorkeur in geur. Door rekening te houden met de persoonlijke smaak en interesses creëer je een cadeaupakket dat niet alleen aansluit bij de persoonlijkheid van de ontvanger, maar laat ook zien dat je hem of haar goed kent en de moeite hebt genomen voor diegene. Zo weet je gegarandeerd dat je een uniek, persoonlijk en leuk cadeaupakket samenstelt!

De verschillende soorten cadeaupakketten

Om het cadeaupakket samen te stellen heb je de keuze uit drie opties: een brievenbus cadeaupakket – tot 6 stuks, een normaal pakket – tot 4 stuks en een normaal pakket – tot 7 stuks. Deze pakketten komen met een ansichtkaart en variëren tussen de 15 – 30 euro. Heb je een bepaald budget in gedachten? Dan kun je zelf rekening houden met de prijzen van de verschillende cadeaus om tot een passend bedrag te komen.

Wat vinden vrouwen leuk om te krijgen?

Vrouwen waarderen cadeaus die met aandacht en zorg zijn samengesteld. Cadeaupakketten met woonaccessoires als kaarsen, vazen en betonnen beeldjes of geuren als lekkere douchegel, roomspray of zeep zijn producten waar je vrouwen zeker blij mee kunt maken.

Wat zijn leuke cadeaus voor mannen?

Voor zowel mannen als vrouwen bieden we verschillende cadeaus aan! Bij Het Juiste Cadeau zijn diverse betonnen beeldjes te vinden die door het materiaal een stoere uitstraling hebben en leuk zijn voor in huis. Daarnaast brengen we ook graag wat gezelligheid in huis door de diverse kaarsen en kandelaars, maar ook bieden we lekkernijen aan als chocolade en snoep én om het helemaal man eigen te maken kan een bieropener niet ontbreken. Kortom, er zijn genoeg leuke cadeaus om in een pakket voor mannen te stoppen.

Een cadeaupakket samenstellen

Het samenstellen van een cadeaupakket geeft je de kans om een persoonlijk en uniek cadeau te geven! Bedenk van tevoren hoeveel geld je wilt uitgeven en of je het pakket via de brievenbus of post wil opsturen of dat je het meeneemt naar de gelegenheid. Bepaal vervolgens hoeveel stuks je cadeau wil geven en houd rekening met de voorkeuren en interesses van de ontvanger. Mix en match producten samen en maak een gezellig pakket!